Loading...

GOBI ALOO

Gobi  Aloo, alebo karfiol so zemiakmi je klasické bezmäsité jedlo ktoré pochádza so severnej Indie. Je nenáročne na prípravu, veľmi chutné a určite uspokojí každého fanúšika bezmäsitých jedál.

Suroviny:

Postup:

Zemiaky nakrájame na kocky a necháme ich vo vriacej vode povariť do polomäkka 8 -10 min. Vyberieme a necháme ich vychladnúť. Karfiol pokrájame na rovnomerné ružičky a varíme 2 min. Vyberieme a necháme vychladnúť. Olej rozohrejeme na strednom plameni a pridáme horčičné semena po ktorých nasleduje celý rímsky kmín, senovku grécku a červené chilli. Pridáme cibuľu a zelené chilli, zamiešame a pražíme 8-10min. Pridáme karfiol, plameň na minimum a pod pokrievkou varíme 6-8min. Pridáme zemiaky, mletú kurkumu, mletý rímsky kmín, koriander a soľ. Premiešame všetky ingrediencie. Prikryjeme a necháme variť až kým zemiaky nie sú hotové 6-8 min. Nakoniec primiešame čerstvý koriander.

Príloha:

Podávame ako zeleninovú prílohu ku všetkým druhom karí, alebo vynikajúce ako vegetariánske jedlo s Tandori Roti, Puris a iným Indickým chlebom.

2018-05-17T19:57:45+00:007. júna 2017|PRÍLOHY|

Pridajte Komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Milí zákazníci.
V období od 10.7.2018 do 25.7.2018 z dôvodu čerpania dovoleniek, objednávky nebudeme vybavovať. Ďakujeme za pochopenie a prajeme vám krásne leto.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
0

Váš Košík