ZMESI KORENIA

Domov » ZMESI KORENIA

Keďže pre vás chceme len to najlepšie, tak vám prinášame jedny zo svetovo najkvalitnejších zmesi korenín vôbec. Sú pripravované podľa tradičných receptúr a preto s nimi ľahko dosiahnete chuťovo autentické jedlá. Zmesi pre Vás dodávame priamo od výrobcu v najčerstvejšej a najčistejšej forme. Dostanete ich jedine na našich stránkach obchodu www.indickekorenie.sk. Všetky produkty sú vyrobené z rastlín bez genetických modifikácii – NON GMO!

  • indicka koreniaca zmes na salaty Korenie na salaty a ovocie

    Chaat Masala 100g

    2,90 vrátane DPH

    Chaat Masala perfektná zmes indického korenia pre letné pikniky alebo grilovačky. Táto zmes je vhodná na zeleninové a ovocné šaláty, tiež na rôzne vegetariánske jedlá alebo toasty.

    Ochutený šalát

  • hotová zmes na Chana www.indickekorenie.sk www.indickekorenie.sk

    Chana Masala 100g

    2,90 vrátane DPH

    Laziza zmes Chana Masala je zmesou pre prípravu superzdravého vegetariánskeho pokrmu. Hlavnou zložkou tohto indického jedla je cícer. Táto hotová zmes korenia obsahuje 100% čisté koreniny a byliny bez ďalších prísad. Chana Masala je zrejme najobľúbenejším vegetariánskym karí už nie len v Indii. Vložte túto zmes do košíka a vydajte sa na cestu k vytvoreniu perfektného indického jedla s najlepším indickými korením.

  • originalny kebab recept a zmes korenia www.indickekorenie.sk

    Chapli Kebab 100g

    2,90 vrátane DPH

    Laziza zmes Chapli Kebab je zmesou pre prípravu kebabu z mletého mäsa. Tento sa pripravuje s jahňacím, kuracím alebo hovädzím mäsom. Zmes Chapli Kebab je hotová zmes korenia  pripravená tak, aby ste si aj vy doma uvarili autentické jedlo bez námahy a veľmi rýchlo.  Vložte túto zmes do košíka a vydajte sa na cestu k vytvoreniu perfektného jedla s najlepším indickými a ázijským korením. Balenie obsahuje množstvo zmesi až na 14 a viac, veľkých porcií.

    Recept:

    Suroviny:

    • 500 g - jahňacie, kuracie alebo hovädzie mleté mäso
    • 1 - 2 ks - stredne veľké cibule najemno nakrájané
    • 1 - 2 ks - stredné veľké paradajky najemno nakrájané
    • 2 - 4 ks - čerstvé zelené chilli najemno nasekané
    • 1 ks - rozšľahané vajce
    • ½ - šálky masla, ghee alebo olej na vyprážanie

    Postup:

    Zmiešajte zmes Laziza Chapli Kebab jeden sáčok , mäso, cibuľu, paradajky, vajce a chilli. Nechajte odpočívať 30 - 45 min. Následne s tejto zmesi, rukami  vytvarujte väčšie tenké placky. Rozohrejte maslo, ghee alebo olej a opražte podľa chuti. Do mäkka alebo úplne prepečte. Podávajte s čerstvým šalátom, chutney, prípadne citrónom alebo limetkou.

  • Hotová zmes na kuracie Tika masala www.indickekorenie.sk www.indickekorenie.sk

    Chicken Tikka Masala 100g

    2,90 vrátane DPH

    Laziza zmes Chicken Tikka Masala je zmesou legendárneho jedla s presne vyváženou receptúrou a mixom korenia ktorá zjednodušuje prípravu tohto indického jedla na minimum. Stačí pridať mäso, zázvor a citrón. Jednoduchšie to už nejde. Vložte túto zmes do košíka a vydajte sa na cestu k vytvoreniu perfektného indického jedla s najlepším indickými korením. Balenie obsahuje množstvo zmesi až na 24 a viac, veľkých porcií.

    Príprava:

    Suroviny:

    • 1 a ½ kg kuracieho mäsa
    • 2 cm nasekaný zázvor alebo 1 pl zázvorová pasta
    • 8 pl citrónová šťava
    • ½ šálky masla, ghee alebo oleja na potieranie

    Postup:

    Mäso umyte a narežte 3 - 4 dlhými zárezmi v horizontálnom aj vertikálnom smere. Zmiešajte 1 sáčok zmesi Chicken Tikka Masala so zázvorom a citrónovou šťavou a aplikujte na mäso z každej strany. Nechajte marinovať 2 - 3 hodiny. Mäso grilujte alebo pečte v trúbe. Pri otáčaní ho potierajte ghee, maslom alebo olejom. Takto pripravené, lahodné mäso servírujte so šalátom alebo jogurtovým dresingom.

     

     

  • hotová zmes na ryby www.indickekorenie.sk www.indickekorenie.sk

    Fish Masala 100g

    2,90 vrátane DPH

    Laziza zmes Fish Masala je tou pravou voľbou pre obohatenie zovšednenej chute rybacích pokrmov. Táto zmes korenia zabezpečuje veľmi rýchlu prípravu rýb s čo najmenšími komplikáciami.  Vložte túto zmes do košíka a vydajte sa na cestu k vytvoreniu perfektného indického jedla s najlepším indickými korením.

  • Zmes korenie Garam Masala www.indickekorenie.sk

    Garam Masala 100g

    2,30 1,90 vrátane DPH

    Garam Masala je zmes korenín, ktorá je typická najmä pre indickú, ale taktiež aj nepálsku kuchyňu. V každej z týchto kuchýň má iné zloženie. Vo všeobecnosti sa skladá zo škorice, badiánu, rímskeho kmínu, kardamómu, mletého zázvoru, mletého bobkového listu, koriandru a čierneho korenia. V niektorých prípadoch môže obsahovať šafran, mleté chilli či dokonca horčičné semená.

     

  • Karí prášok www.indickekorenie.sk

    Hot Madras Curry 100g

    1,80 vrátane DPH

    Hot Madras Curry je aromatická zmes korenia, ktorej domovom je juhovýchodná časť Indie. Ako veľké množstvo indických korenistých zmesí má pikantný základ. Avšak veľmi dobre balansuje svoju ostrosť s intenzitou, tým pádom do jedla stačí pridať malé množstvo. Najobľúbenejšie sú kombinácie s hovädzím, jahňacím a kuracím mäsom.

     

  • hotová zmes na Karahi www.indickekorenie.sk www.indickekorenie.sk

    Karahi / Fry Meat 90g

    2,90 vrátane DPH

    Laziza zmes Karahi / Fry Meat Masala

     Je zmes pre prípravu lahodného ázijského jedla. Toto jedlo sa pripravuje s jahňacím, kozím, kuracím alebo hovädzím mäsom no existuje aj vegetariánska forma so syrom Paneer ktorý si jednoducho viete pripraviť doma. Táto hotová zmes korenia obsahuje 100% čisté koreniny a byliny bez ďalších prísad.  Vložte túto zmes do košíka a vydajte sa na cestu k vytvoreniu perfektného indického jedla s najlepším indickými korením. Balenie obsahuje množstvo zmesi až na 28 a viac, veľkých porcií.

    Recept:

    Suroviny:

    • 1 a ½ kg kuracieho, jahňacieho, hovädzieho, kozieho mäsa alebo Paneer, Cottage syr.
    • 500 g pokrájaných paradajok
    • 6 - 8 ks celé zelené chilli (alebo podľa chuti)
    • 3 - 4 pl  zázvor nakrájaný na zápalky
    • ½ šálky masla, ghee alebo olej

    Postup:

    Do malej nádoby vložte mäso alebo syr, zázvor, jeden sáčok zmesi Karahi a pridajte 1 - 2 poháre vody. Prikryte a na malom plameni varte pokiaľ nie je mäso mäkké a ostane najmenej 1 šálka tekutej karí omáčky. V inej nádobe na ghee, masle alebo oleji 10 min. restujte paradajky. Tak aby boli napol spravené. Následne k paradajkám pridajte mäso s karí omáčkou a celými chilli a zázvorom. Zakryte a na vysokom plameni varte 5 min. Následne znížte plameň a varte ešte 10 min. Ozdobte nasekanými koriandrovími lístkami a podávajte s basmati ryžou alebo čerstvým šalátom.

  • hotová zmes na kofta bhoona www.indickekorenie.sk www.indickekorenie.sk

    Kofta Masala 130g

    2,90 vrátane DPH

    Laziza zmes Kofta Masala je zmesou pre prípravu lahodných mäsových gúľ pripravovaných vo vlastnej šťave. Zmes obsahuje presne vyvážený mix korenia ktorý zjednodušuje prípravu tohto indického jedla na minimum. Stačí pridať mäso, cibuľu, jogurt, čerstvý koriander, zelené chilli a olej. Jednoduchšie to už nejde. Vložte túto zmes do košíka a vydajte sa na cestu k vytvoreniu perfektného indického jedla s najlepším indickými korením. Balenie obsahuje množstvo zmesi až na 32 a viac, veľkých porcií.

    Príprava:

    Suroviny:

    • 1 kg mleté hovädzie, jahňacie alebo bravčové mäso
    • 250 g najemno nakrájaná cibuľa
    • 250 g biely jogurt
    • 4 - 6 ks najemno nakrájané zelené chilli (množstvo podľa chuti)
    • ½ šálky najemno nakrájané koriandrové lístky
    • 1 šálka olej

    Postup:

    Zmiešajte 3 pl zmesi Kofta Masala z jedného sáčka s mäsom. Pridajte polovicu cibule, 3 - 4 pl koriandrových lístkov, zelené chilli (voliteľné), 4 pl jogurtu a poriadne vymiešajte. Následne vytvarujte guličky o priemere cca 3 - 5 cm. Zmiešajte zvyšnú zmes Kofta Masala zo sáčka s 1 - 2 pohármi vody a na strednom plameni varte 10 min. Teraz pridajte mäsové gule a na malom plameni prikryté varte pokiaľ sa nevytvorí jemná a správne hustá karí omáčka. Nakoniec vmiešajte zvyšné koriandrové lístky. Podávajte s basmati ryžou.

     

     

  • indická zmes korenia www.indickekorenie.sk

    Korma Masala 85g

    1,80 vrátane DPH

    Vysokokvalitná zmes korenín. Jednoduchá cesta ako rýchlo vytvoriť dokonalé indické kari.

     

  • Indické karí korenie www.indickekorenie.sk

    Mild Madras Curry 100g

    1,80 vrátane DPH

    Madras je aromatická zmes korenia, ktorá poskytuje stredne ostrú chuť typickú pre oblasť Madras. Je neoddeliteľnou zložkou indického karí. Neopakovateľnú chuť jedla získate ak si mäso dopredu namarinujete touto zmesou karí korenia zmiešanou so sladovým octom v pomere 1:1. Sladový ocot je na rozdiel od obyčajného alebo jablčného oveľa jemnejší a má nádhernú orieškovú vôňu. Takto dosiahnete lahodnú a vysoko návykovú chuť jedla s novým rozmerom.

    Zloženie:

    • Mletý Koriander
    • Mletá Kurkuma
    • Prášok z Horčičných Semien
    • Mleté chilli
    • Mletý Čierny Cícer
    • Mletý Kmín
    • Mletá Senovka Grécka
    • Mleté Čierne Korenie
    • Mletý Sušený Cesnak
    • Mletý Fenikel
    • Soľ

    Opätovne čistené a mleté v UK. 100% čisté korenie bez prísad. Zapečatené v aróme pre zachovanie maximálnej sviežosti. Uskladňované v kontrolovanom prostredí.

    Výrobca: East End, UK Dovozca: GALO, s.r.o. 1. mája 638, Strážske, Slovenská republika Návod na použitie: viď. recepty na stránkach www.indickekorenie.sk.

    Tento výrobok skladujte na chladnom a suchom mieste v nádobe ktorá ho bude chrániť pred priamym slnečným žiarením.

    Výrobok môže obsahovať stopy alergénov ako sú: arašidy, orechy, sezam, glutén, pšenica, sušené mlieko, sója, horčičné semeno.

     

  • hotová zmes na Nihary www.indickekorenie.sk www.indickekorenie.sk

    Nehari Masala 100g

    2,90 vrátane DPH

    Laziza zmes Nehari Masala je zmesou pre prípravu pikantného pokrmu podobnému polievke. Toto indické jedlo sa pripravuje pomalým varením čo zabezpečí úplné zmäknutie mäsa použitého pri príprave. Samotná chuť tohto jedla je pikantná a zároveň plná všetkých rôznych chutí. Toto jedlo zaručene postaví na nohy aj človeka so silným prechladnutím alebo s chýbajúcou energiou.

  • hotová zmes na pakoras www.indickekorenie.sk www.indickekorenie.sk

    Pakora Mix 200g

    2,90 vrátane DPH

    Poznáte indický snack Pakora? Je to tradičné indické jedlo, vlastne vyprážaná malá hrudka ktorá môže byť vo vegetariánskej variante alebo s mäsom. Je to chuťovo zaujímavé predjedlo ktoré si veľmi rozumie so sladkým mango chutney.

  • indické korenie zmes www.indickekorenie.sk

    Qeema Masala 100g

    2,90 vrátane DPH

    Laziza zmes Qeema Masala je zmesou pre prípravu lahodného exotického jedla. Toto sa pripravuje s jahňacím, kuracím alebo hovädzím mäsom. Qeema Masala je hotová zmes korenia  pripravená tak, aby ste si aj vy doma uvarili autentické jedlo bez námahy a veľmi rýchlo.  Vložte túto zmes do košíka a vydajte sa na cestu k vytvoreniu perfektného jedla s najlepším indickými a ázijským korením. Balenie obsahuje množstvo zmesi až na 14 a viac, veľkých porcií.

    Recept:

    Suroviny:

    • 1 kg - jahňacie, kuracie alebo hovädzie mleté mäso
    • 4 ks - cibuľa najemno nakrájané
    • 3 - 4 ks - čerstvé zelené chilli najemno nasekané
    • 20 - 25 g - malé, celé zelené chilli
    • ½ hrste - nasekaná koriandrová vňať
    • 1 - 1 a ½ - šálky masla, ghee alebo olej
    • 2 - 3 pl - zázvor najemno nasekaný (voliteľné)

    Postup:

    Opražte cibuľu na masle,ghee alebo oleji 10 min. Pridajte mleté mäso, jeden sáčok zmesi Laziza Qeema Masala, zázvor a všetko spolu pražte 10 - 15 min. Vlejte 1 - 2 poháre vody, prikryte a duste do mäkka na miernom plameni. Pridajte chilli a varte pokiaľ sa nezačne oddeľovať tuk od hmoty.  Ozdobte nasekanými koriandrovími lístkami a podávajte s čerstvým citrónom.

  • hotová zmes na šiš kebab www.indickekorenie.sk www.indickekorenie.sk

    Laziza zmes Seekh Kebab Masala je zmesou pravého kebabu, jedla s presne vyváženou receptúrou a mixom korenia ktorá zjednodušuje prípravu tohto indického jedla na minimum. Stačí pridať mäso, cibuľu, zelené chilli a maslo,ghee alebo olej. Jednoduchšie to už nejde. Vložte túto zmes do košíka a vydajte sa na cestu k vytvoreniu perfektného indického jedla s najlepším indickými korením. Balenie obsahuje množstvo zmesi až na 32 a viac porcií.

    Príprava:

    Suroviny:

    • 1 kg mleté hovädzie, kuracie, jahňacie alebo bravčové mäso
    • 1 ks najemno nakrájaná cibuľa
    • 4 - 6 ks nahrubo nakrájané zelené chilli
    • ½ šálky masla, ghee alebo oleja na potieranie

    Postup:

    Zmiešajte 1 sáčok zmesi Seekh Kebab Masala so všetkými surovinami okrem masla, ghee alebo oleja. Zo zmesi vytvarujte malé mäsové valčeky. Napichnite ich po jednom na špajle. Grilujte alebo pečte v rúre do zlatohneda. Podávajte s čerstvými cibuľovými krúžkami alebo s mango chutney.

     

     

  • hotová zmes na Biryani www.indickekorenie.sk www.indickekorenie.sk

    Sindhi Biryani Masala 130g

    2,90 vrátane DPH

    Laziza zmes Sindhi Biryani Masala je zmesou pre prípravu lahodného, miešaného pokrmu z ryže a mäsa. Biryani sa vyznačuje veľkou škálou chutí ktoré zabezpečuje veľké množstvo korenín a bylín. Tomuto jedlu neodolá ozaj nik.

  • Koreninová indická zmes na grilovanie www.indickekorenie.sk

    Tandoori Masala 100g

    1,90 vrátane DPH

    Tandoori Masala je jemne pikantná aromatická zmes hodiaca sa predovšetkým na marinovanie zatiaľ tepelne nespracovaného mäsa. Má charakteristickú jemne zemitú príchuť doplnenú jemným pikantným tónom.

    Zloženie:
    kašmírske chilli, koriander, kurkuma, amchur, senovka, rímska rasca, čínska škorica, čierne korenie, amóm (čierny kardamóm), fenikel, zelený kardamóm, klinčeky, muškátový kvet, zázvor.

     

  • zmes indického korenia www.indickekorenie.sk

    Tikka Masala 85g

    1,70 vrátane DPH

    Tikka Masala je mierne sladkastá zmes indických korenín, ktorú najlepšie skombinujete s kuracím mäsom alebo zeleninovou prílohou. Mleté chilli jej pridáva jemne pikantný podtón. Tikku masalu si určite obľúbia ti, ktorí radi skúšajú doposiaľ nepoznané chute.